Gait4Dog

hundefysio er den første danske veterinær genoptræningsklinik med løbebåndssystemet Gait4Dog, der kan analysere halthed og registrere de forbedringer, der opnås under dyrets genoptræningsprogram.


Line Lukowski har uddannet sig i træning med Gait4Dog. På det avancerede løbebånd bruges state-of-the-art tryksensorer og video til registrering og overvågning af fysiske ændringer i dyret, hvilket hjælper med at identificere problemområderne, måle forbedring i genoptræning og give et bud på det optimale tidspunkt til at vende tilbage til fuld aktivitet.

Eksempel på en rapport udarbejdet på Gait4Dog

Via Gait4Dog Lameness Score (GLS)  analyseres gangfunktionen. En score under 100 indikerer en grad af aflastning, mens en score over 100 indikerer en grad af kompensation/tilpasning af gangfunktion

Gait4Dog udstyret kan:

  • bekræfte diagnosen af den fysiske undersøgelse
  • fremhæve eventuelle kompenserende ændringer, der opstår under gang eller løb
  • kvantificere de fundne resultater
  • sammenligne resultater på tværs af sessioner
  • leverer det mest effektive genoptræningsprogram


Henvisning er ikke nødvendig til vurdering og brug af ganganalyse.

Bemærk venligst, at hvis der er opdages halthed, kan der være behov for dyrlægebehandling.


Alle forhold, der rutinemæssigt behandles med fysioterapi og / eller hydroterapi, kan observeres, overvåges og vurderes ved ganganalyse.

På det avancerede løbebånd bruges state-of-the-art tryksensorer og video til registrering og overvågning af fysiske ændringer i dyret.

Gait4Dog bruges også til funktionel træning af gangfunktionen.